Тялото на руския опозиционен лидер Алексей Навални, който почина внезапно в

...
Тялото на руския опозиционен лидер Алексей Навални, който почина внезапно в
Коментари Харесай

Тялото на Алексей Навални е предадено на майка му

Тялото на съветския опозиционен лидер Алексей Навални, който умря ненадейно в пандиза предходната седмица, е предадено на майка му, написа неговата говорителка Кира Ярмиш в обществената медийна платформа X.Тялото на Алексей Навални е предадено на майка му.

По-рано денем Юлия Навалная, вдовицата на съветския опозиционен водач Алексей Навални, изиска съветските управляващи да освободят тялото му за заравяне и упрекна " демоничния " съветски президент Владимир Путин, че " мъчи " натрупа му, предава Ройтерс

Майката на Навални Людмила сподели в петък, че съветските следователи отхвърлят да освободят тялото му от моргата в отдалечения арктически град Салехард, до момента в който тя не се съгласи да го погребе без обществено заравяне. Тя сподели, че чиновник й е споделил, че би трябвало да се съгласи с техните претенции, защото тялото на Навални към този момент се разлага.

В събота сътрудници на Навални споделиха, че управляващите са заплашили да го погребат в отдалечената затворническа колония, където е умрял, в случай че фамилията му не се съгласи с техните условия. Във видеото прочувствената Юлия Навалная твърди, че персонално Путин е виновен за местонахождението на тялото на Навални и че той " изтезава " Навални в гибелта, както го е правил приживе.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР